Sainz vill tävla i morgon trots kraschen

Alla tester visar att Carlos Sainz klarade sig utan skador i sin krasch på förmiddagen, men för säkerhets skull håller man honom på sjukhus för observation över natten.

Sainz hoppas få köra efter en natt på sjukhuset.

Sainz hoppas få tävla efter en natt på sjukhuset.

Med ungefär 20 minuter kvar av tredje fria träningen tappade Carlos Sainz kontrollen över bilen och kraschade hårt in i skyddsmuren. Först visste ingen hur illa det hade gått för stallet fick inte kontakt med honom via radion. Räddningspersonalen kom inte heller åt att hjälpa honom därför att den vattenfyllda skyddsmuren hade delvis fallit över honom. Det gick ganska lång tid innan man fått bort muren, men då Sainz låg på båren och man satte in honom i ambulansen visade han tummen upp. Han var vid medvetande hela tiden under efter kraschen och sa själv att det värsta var när han tänkte på alla som var oroliga för att han var allvarligt skadad när man inte fick kontakt med honom.

Sainz togs först till kliniken vid banan, och flögs visare med helikopter till ett sjukhus i Sochi. Man har gjort många tester, men inga skador har upptäckts. Sainz själv säger att han har lite ont i nacken och ryggen, men kommer att göra allt för att få tävla i morgondagens lopp.

”Tack till alla för er support och era meddelanden, de hjälper mycket i såna här situationer”, säger Sainz.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s