Svårt för Sauber innan sommarpausen

Under försäsongen var Sauber något av en sensation och ligger nu också på en fin femte plats, men det blir tufft att behålla den platsen tror man.

Ericsson och Nasr kan få det tufft innan sommarpausen.

Ericsson och Nasr kan få det tufft innan sommarpausen.

Sauber har rätt knappa resurser och har inte haft samma möjlighet att utveckla bilen som flera andra. Men man jobbar på en stor uppdatering av bilen som enligt stallchef Monisha Kaltenborn inte direkt är en b-version av bilen, men ändå betydande. Man lägger just nu ner allt krut på den här uppdateringen, och man vill inte ta den till tävlingsbanorna innan man är helt övertygad om att paketet verkligen fungerar. Man tror att tiden är mogen i slutet av augusti när man kommer tillbaka efter sommaruppehållet. Innan det tror Felipe Nasr att det kommer att vara svårt att köra in bland tio bästa i loppen. Men man måste bara fokusera på att göra det bästa med de förutsättningar och resurser man har.

Sauber ligger alltså på femte plats, men tre stall ligger inom sex poäng efter, plus McLaren som ligger lite längre efter i poäng men bättrar för varje lopp. Så Sauber måste ta poäng för att inte halka efter.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s