Manager tystar journalister

Det är länge sen vi fått några uppgifter om Michael Schumachers hälsotillstånd. Och anledningen till det här ska vara Schumachers manager Sabine Kehm, rapporterar finska kvällstidningar som citerar italienska Autosprint.

Det vi vet med säkerhet om Schumacher är att han sommaren 2014 flyttades från sjukhuset i Grenoble i Frankrike till ett sjukhus i schweiziska Lausanne och därifrån vidare hem. En del av hemmet har man låtit bygga om till ett slags sjukhus, där det finns läkare och övrig vårdpersonal dygnet runt. Personalen har mycket sträng tystnadsplikt. Det ska t.o.m. vara förbjudit för dem att ta mobiltelefoner med sig dit. Om något media har kommit över någonting angående Schumacher och publicerat det, har det kommit hot om rättsliga åtgärder från Kehm. Så inte ens tysk eller schweizisk media har haft något att berätta om Schumacher på länge.

Det har förekommit olika uppgifter tidigare om hans tillstånd, men allt är egentligen bara rykten och spekulationer och ingenting officiellt har berättats sen han flyttades till hemmasjukhuset.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s