Inbrott hos Red Bull

Senaste natt hade Red Bull besök av tjuvar i sin fabrik i Milton Keynes och bytet blev ett betydande avtal av stallets troféer.

Red Bulls anläggning i Milton Keynes

Red Bulls anläggning i Milton Keynes.

Kl. 1.30 i natt fick den lokala polisen en anmälan om att omkring sex män hade kört med bil in genom huvudentrén till fabriken. Man använde sig av två bilar som enligt polisen troligen hade utländska registerplåtar.

”Vi är självklart förkrossade av detta allvarliga inbrott, där brottslingar kör ett fordon genom vår huvudentré och stjäl mer än 60 troféer som tog oss år och hårt arbete att samla”, säger stallchef Christian Horner.

Pokalernas värde är ju i det närmaste ovärderligt för dem som kämpat hårt för att vinna dem, men deras penningvärde är relativt lågt, så Horner förstår inte varför någon gör besväret att stjäla dem. Dessutom var en betydande del av pokalerna kopior av de ursprungliga.

Det här inbrottet betyder enligt Horner att man troligen måste se över säkerheten och det betyder att det blir svårare för alla hundratals fans som årligen kommer till Milton Keynes för att se stallets pokaler och bilar.

Inbrottet var chockerande för de nattvakter som fanns på plats, men ingen av dem skadades fysiskt. Skadorna på fastigheten är dock ganska betydande.

 

Annonser

2 comments on “Inbrott hos Red Bull

  1. Ping: Red Bulls pokaler är funna | Anders Formula1

  2. Ping: Inbrottet hos Red Bull håller eventuellt på att lösas | Anders Formula1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s